Nemrég egy különleges videó kezdett terjedni a TikTokon Jürgen Kloppról, a Liverpool FC vezetőedzőjéről. Szoboszlai Dominik edzője ugyanis egy interjút adott, és ebből került ki egy részlet a népszerű közösségi oldalra is, amelyben a keresztény hitéről beszélt.


Klopp az interjú során elárulta, hogy számára nagyon fontos a hit, illetve az Istennel való kapcsolata. Ezzel kapcsolatban kijelentette,

„Hiszek Istenben”.

A német származású vezetőedző hozzátette azt is, hogy azt szeretné, ha az emberek elgondolkodnának Jézus Krisztusról, aki meglátása szerint „egy nagyszerű iránymutatás az élethez”, majd kijelentette, hogy az élet ajándék.

@dunamisvoice Yurgen klopp wow #liverpool #football #fyp #viral #soccer #klopp ♬ this feeling – Øneheart

Klopp egyébként nem először beszélt a hitéről, egy korábbi, 2016-os interjújában például elmondta, hogy neki nem a futballban elért siker a legfontosabb az életben, majd kijelentette, a BT Sportsnak, hogy „Keresztény vagyok, hiszek Istenben”. Arról is beszélt a stuttgarti születésű menedzser, hogy milyen küzdelmeket okozott neki, amikor mér tinédzserként vasárnap délelőttönként focizott, ahelyett, hogy misére ment volna, ám időközben rájött, hogy a hét folyamán rengeteg ideje van arra, hogy gyakorolja a keresztény hitét.

Jézus a történelem legfontosabb személye” 

– mondta egy másik német médiumnak adott interjújában korábban Klopp, amit a Evangelical Focus idézett. Majd azt is kifejtette a Liverpool FC vezetőedzője, hogy miért hisz Jézus Krisztusban. „Amikor megérkezett a világba, világos küldetést kapott, amit egyáltalán nem könnyű teljesíteni”.

„Az élete végén minden bűnt magára vállalt, amiért keresztre feszítették. Ezért Jézus kereszthalála a legnagyobb tett volt, a mit valaha is végrehajtottak, ugyanis mindent megváltoztatott. Nekünk nem kell ezt megtennünk a bűneinkért, és ez hatalmas vígasz”

– tette hozzá.

Forrás: ATV.hu

Fotó: Facebook / Liverpool FC