A filmben Gabent alakító Reviczky Gáborral is találkozott.

„Öreg harcos nem vén harcos!” – írta közösségi oldalára feltöltött képéhez Orbán Viktor, melyen látható, hogy a miniszterelnök meglátogatta a legendás Üvegtigris nevű büfét, ahol a filmekben Gabent játszó Reviczky Gáborral is találkozott. Orbán Viktor kedden Szentendrén folytatta kampánykörútját, majd az agglomerációban tett látogatása után a magyar filmtörténet egy kultikus forgatási helyszínén járt a Gara-tónál.

Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala

A miniszterelnök Menczer Tamással, a Fidesz kommunikációs igazgatójával és Reviczky Gábor színművésszel készült képe alá az: „Ízirájder!” felirat került.

A pilisvörösvári járásban található Solymárban tartott beszédében Orbán Viktor leszögezte: „ahol most vagyunk gazdasági értelemben, az a háborús viharnak az előszele”. Úgy véli, nem normális dolgok vannak a gazdaságban, szavai szerint jelenleg háborús árak vannak. – Mert ha háborús veszély van, akkor megnő az energia ára, megnő a hitelkamatoknak az ára, megnő a szállítási költség, a vállalkozások, a nagy cégek magasabb biztonsági ráhagyással dolgoznak – sorolta a miniszerelnök, majd hozzátette: ezek mind-mind viszik fölfele az árakat.

Orbán Viktor rámutatott, háborús árak közepette él egész Európa, nemcsak Magyarországon, Európában ez a helyzet. – Tehát egy háborús vihar előszelében vagyunk. Ez is épp elég baj. De hogyha Európa úgy dönt, hogy maga is fegyvert fog, akkor egy pillanat alatt a vihar közepében találjuk magunkat, annak minden belátható és beláthatatlan következményével együtt, és ezt mindenképpen el kell kerülni – hívta fel a figyelmet a kormányfő.

Magyar Nemzet