Úgy tűnik, Varga Judit volt igazságügyi miniszter megvalósítja gyermekkori álmát és szakmát vált. Még márciusban, a Frizbi TV-ben beszélt arról, hogy a politikai pályafutása után beiratkozott egy asztalosképzésre, most pedig asztaloscéget alapított.

Varga Judit volt igazságügyi miniszter és kedvese, Windisch László, az Állami Számvevőszék elnöke Picidae Famíves Kft. néven asztaloscéget alapított. A vállalatot június 21-én jegyezték be – vette észre a Telex.

A lap azt írta, hogy a cég 5 millió forintos jegyzett tőkével indult, és fő tevékenységének az „egyéb bútor gyártását” jelölték meg. A dokumentumok szerint a vállalat ügyvezetője Varga Judit, székhelyként pedig Windisch László címét adták meg.

Varga Judit márciusban adott interjút a Frizbi TV-ben, ahol részletesen beszélt a Magyar Péterrel való házasságáról, de a volt igazságügyi miniszter a beszélgetés egy pontján azt is elárulta, hogy a politikai pályafutása után beiratkozott egy asztalosképzésre. Ezzel egy gyermekkori álmát teljesítheti be.

Ez az egész őrület, ami itt most zajlik, engedi azt a szabad szellemi kapacitást nekem, hogy tudjak most már tényleg a fafajtákkal foglalkozni

– fejtette ki akkoriban Varga Judit.

Megjegyezte, hogy a képzése csaknem egy évig tart. Varga Judit szeretné komolyan venni az oktatást, és bízik benne, hogy végül egy középfokú szakmai képesítést is kaphat.

Varga Juditnak akár segítsége is lehet az új szakma kitanulásában, ugyanis új párja, Windisch László is szerzett egy asztalos szakképesítést. Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke 2020-ban kapta meg a bizonyítványát – írták az ÁSZ honlapján.

Forrás: Index

Fotó: Varga Judit Facebook